Toidulisandid
Möller’si tursamaksaõli villitakse mugavatesse rohelistesse 250 ml pudelitesse. Naturaalse maitsega.
Kalamaksaõli vedelal kujul on olnud läbi sajandite klassikaline kalamaksaõli vorm. Kuigi nüüdisaegsed tehnoloogiad võimaldavad valmistada erinevaid kalamaksaõlitooteid, peetakse klassikalist värskest tursamaksast pressitud õli kõige väärtuslikumaks.
Möller’si tursamaksaõlis on unikaalselt ühendatud väärtuslikud oomega-3-rasvhapped ja looduslikud A- ja D3-vitamiinid. Selleks, et õli kauem värskena püsiks, lisatakse selle sisse E-vitamiini, mis toimib naturaalse antioksüdandina.
Möller’s – Tervele kehale. Terveks eluks.
Netokogus 250 ml.
Tootja, pakendaja, turustaja
Tootja: Orkla Health AS, Norra
Esindaja Eestis: AS Põltsamaa Felix, Tallinna mnt.1, 48103, Põltsamaa, Eesti
Päritoluriik Norra
Möller's kalamaksaõli 250 ml
Hoiatused:
|
Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatud kogust. Toidulisandit ei kasutata mitmekülgse ja tasakaalustatud toitumise asendajana. Ei asenda tervislikku eluviisi. Hoida lastele kättesaamatus kohas.
Kasutamine koos teiste toodetega: Möller’si tursamaksaõli ei ole soovitav kasutada koos teiste toodetega, mis sisaldavad rohkelt A- ja D-vitamiine.
|
Säilitamine:
|
Hoida toatemperatuuril päikesevalguse eest kaitstult.
|
Toote vorm:
|
Vedelik
|
Sihtgrupp:
|
Täiskasvanutele ja lastele
|
Eesmärk:
|
Silmadele
Immuunsusele
Südamele
Ajutegevus
|
Looduslik:
|
Jah
|
Ökoloogiline:
|
Ei
|
5 ml (1 teelusikas) päevas pärast sööki täiskasvanutele ja lastele alates 6. elukuust.
Imikutele alates 4. elunädalast: 2,5 ml päevas pärast sööki, suurendades järkjärgult annust 6. elukuuks 5 ml-ni päevas.
Koostisosad: kalamaksaõli, D,L-α-tokoferüülatsetaat (vitamiin E), antioksüdant (looduslik tokoferoolide segu).
Päevane annus 2,5-5,0 ml sisaldab:
Kalamaksaõli 2300-4600 mg
Oomega-3 550-1200 mg, millest
DHA 300-600 mg
EPA 200-400 mg
Vitamiin D3 5-10 µg (100-200% NRV*)
Vitamiin A 125-250 µg (16-31% NRV*)
Vitamiin E 5-10 mg alfa-TE(42-83% NRV*)
*protsent päevasest võrdluskogusest täiskasvanutele (NRV- Nutritional Reference Value)