Kinnitatud tellimused tarnitakse maksimaalselt 3 tööpäeva jooksul.
Glükoos on lihtsalt seletatuna monosahhariid ehk ühe suhkrumolekuliga osake, mis aitab kehal täita olulisi funktsioone ja ülesandeid. Koos rasvaga on glükoos keha jaoks peamine keha poolt eelistatud energia allikas. Glükoos ehk viinamarjasuhkur tekib erinevates taimedes fotosünteesi tulemusena. Lisaks viinamarjadele leidub palju glükoosi looduslikult ka mitmetest teistes puuviljades peale viinamarjade endi. Väga kõrge glükoosi sisaldusega on kuivatatud puuviljad, kuna puuviljade ja marjade küpsedes ja kuivades nendes leiduva suhkru sisaldus kontsentreerub ja muutub suuremaks. Rohke glükoosi sisaldusega on ka looduslik mesi ning naturaalne valge ja pruun suhkur. Lisaks puuviljadele ja marjadele leidub glükoosi nii leivas, köögiviljades kui ka piimatoodetes.