Kaitseb ja tugevdab liigeseid.
E-apteegis pakutavad hinnad võivad erineda tavaapteegi hindadest.
Toote pilt võib tegelikust erineda.
Kaitseb ja tugevdab liigeseid.
Joint Formula tabletid sisaldab kvaliteetseid toitaineid nii liigestele kui kogu liikumissüsteemile.
Joint Formula regulaarsel tarbimisel on Sinu liigesed terved ja tugevad.
Kasutamine:
Tootja: KURM Pharma ApS, Ferrarivej 12, 7100 Vejle, Taani
Maaletooja: Freile OÜ, Telliskivi 61B, Tallinn, Harjumaa, Eesti
Netokogus: 75g
Säilitamine: | Hoida lastele kättesaamatus kohas. Hoida kuivas ja toatemperatuuril. |
Hoiatused: | Lastele alates 6. eluaastast. Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust. Toidulisand ei asenda mitmekülgset ja tasakaalustatud toitumist ning tervislikku elustiili. Hoida lastele kättesaamatus kohas. |
1 tablett päevas veega sisse võtta. Kasutada vähemalt 4-12 nädalat järjest.
Päevane annus 1 tablett sisaldab: |
mg/1 tabletis |
%NRV* |
Glükosamiinsulfaat | 500 mg | – |
Kondroitiinsulfaat | 40 mg | – |
Ingveriekstrakt (võrdne 40 mg) | 20 mg | – |
Valguekstrakt | 10 mg | – |
Omega-6 rasvhapped | 10 mg | – |
Nõgeseleheekstrakt | 10 mg | – |
Omega-3 rasvhapped | 10 mg | – |
Fosfor | 10 mg | 1 |
Bromeliiniekstrakt | 5 mg | – |
Vitamiin C(L-askorbiinhape, naatrium-L-askorbaat) | 15 mg | 19 |
Mangaan (mangaantsitraat) | 0,8 mg | 40 |
Vitamiin D3 (kolekaltsiferool) | 4 µg | 80 |
Vitamiin E (D-α-tokoferüülatsetaat) | 6 mg α-TE | 50 |
* protsent päevasest võrdluskogusest täiskasvanutele
KOOSTISOSAD
Glükosamiinsulfaat, paakumisvastane aine mikrokristalnetselluloos, paakumisvastane aine magneesiumstearaat, kondroitiinsulfaat, ingveriekstrakt, valguekstrakt, naatrium-L-askorbaat, omega-6 ja -3 rasvhapped, nõgeseleheekstrakt, bromeliiniekstrakt, L-askorbiinhape, kolekaltsiferool, D-α-tokoferüülatsetaat, mangaantsitraat, paakumisvastane aine keskmise ahelaga triglütseriidid, paakumisvastane aine amorfne ränidioksiid, happesuse regulator trikaltsiumfosfaat, paksendaja kummiaraabik, paksendaja maisitärklis, paksendaja maltodekstriin, želatiin, suhkur sahharoos, stabilisaator hüdroksüpropüülmetüültselluloos, stabilisaator stearhape, toiduvärv raudoksiid.